Collega's

Inmiddels is mijn kring van collega’s flink gegroeid en heb ik een meer dan fulltime bezetting van mijn praktijk. Voor samenwerking, deeltaken, consultatie, intervisie heb ik nauw contact met de volgende mensen en instanties:

Vanuit mijn werk, zoals Gespreksleidster bij Stichting Ovaal, heb ik nu een groot professioneel netwerk op kunnen bouwen voor collegiale consultatie.

Stichtinh Jera.png

Stichting Jera ouder en kind; voor kinderen en jongvolwassenen die om welke reden dan ook vastlopen in de maatschappij. Ik maak deel uit van dit ZZP-ers collectief waarbinnen intervisie en scholing plaatsvindt. www.jeraouderenkind.nl

Als OMB-er vorm ik een intervisie groep met OMB-ers Rob Stuterheim, Petra van Zoolingen en Jan Koppens

AlsNICU-MT’er ben ik aangesloten bij de Fachkreis Neonatologie Musiktherapie.  Flyer_Fachkreis_Musiktherapie_in_der_Neonatologie1498387646.pdf

Door mijn groeiende praktijk ben ik steeds meer samenwerkingen aangegaan met mensen die ik vertrouw met mijn cliënten en die goed aanvullend werk doen op wat ik zelf kan leveren.

Joost en Mirre Krab

Joost en Mirre zijn zowel mijn ouders als ook de mediums waar ik mee samenwerk bij de Lichtcirkel. Joost en Mirre zijn beide al ruim 30 jaar werkzaam in dit vak en verzorgen avonden in heel het land. Joost werkt via schilderijen en reading en Mirre werkt via bloemen en magnetiseren. Joost is meer dan 40 jaar leerkracht geweest en Mirre is werkzaam geweest in de verstandelijk gehandicapten zorg. Bij hen kan ik vragen om collegiale consultatie rondom de klankbehandelingen en de klankavonden. Ook verzorgen wij samen avonden bij de Lichtcirkel waar mijn klankpraktijk ook gehuisvest is.

website: www.atelierjoostkrab.nl, emailadres: atelierjoostkrab@hotmail.com, telefoonnummer: 0251-310244, KvK 53025167

Sinds 2016 ben ik ingekochte zorg voor de WMO en per 1 maart 2018 tevens voor de Jeugdwet voor regio Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland (14 gemeenten) en voor de regio Alkmaar en 7 omliggende gemeenten. 

logo

Op de website Ikzoekjeugdhulp.nl is zichtbaar voor welke SPIC's ik ingekocht ben. Dat maakt het inzetten van passende zorg makkelijker via ZIN (Zorg in Natura). Daarnaast werk ik ook met PGB en particulier.

Samenwerkingsverband Mariska Krab

Voor meer informatie over het samenwerkingsverband, kunt u hier verder lezen.

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op

Klik hier