Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband Mariska Krab

Met onderstaande collega's werk ik nauw samen. Met hen vorm ik een samenwerkingsverband voor indicaties vanuit PGB en ZIN. Naast hun verbindingen met mij; het dragen van zorg rondom gedeelde cliënten, hebben zij allen ook een eigen praktijk en andere werkcontacten.

Wij werken dus naast elkaar met eigen PGB contracten, maar kunnen elkaar ook onderling inhuren voor deeltaken. Voor ZIN ben ik de hoofdaannemer (of onderaannemer als er een grotere instantie hoofdaannemer is) Indien wenselijk kunnen collega's (of andere passende zorg) aangesteld worden door mij als onderaannemer. (conform de eisen aan onderaannemers gesteld door de gemeente)

Als zelfstandigen binnen ons samenwerkingsverband werken wij er samen aan om kwalitatief goede zorg te bieden. Wij gaan verder dan alleen hoofd- en onderaanemerschap. Zo hebben wij twee wekelijks MDO overleg over onze samenwerking en hier bespreken wij al onze cliënten.

Ook werken we inmiddels allemaal digitaal in ons EPD dat aan de nieuwste wetgevingen voldoet. Zo kunnen wij allemaal via een goed beveiligde app elkaars rapportages lezen en belangrijke informatie terugvinden. Dit maakt onze samenwerking binnen gezinnen nóg eenduidiger en het werkt bovendien snel en efficiënt.

Mijn naam is: Mariska Krab en ik werk als Ambulant Jeugdhulpverlener en muziektherapeut (voor meer functies zie site Mariska Krab). Ik ben ingekochte jeugdzorg bij 21 gemeentes en hoofdaannemer. Ik heb het samenwerkingsverband opgericht om goede zorg te verbinden voor cliënten en hun gezinnen.

Mijn naam is: Jannis de Vrij, ik ben coach en gezinsbegeleider. Ik ben inmiddels ongeveer 10 jaar werkzaam in de hulpverlening. Ik werk meerdere jaren met veel plezier als zelfstandige. Ik werk met gezinnen en daarnaast begeleid ik jongvolwassenen. 

Website: www.devrijbegeleiding.nl, emailadres: info@devrijbegeleiding.nl, beveiligde email: jannis.devrij@mariskakrab.zorgring.nl, tel. 06-33636062, AGB:, KvK: SKJ:

Mijn naam is: Jolanda Krijt, ik werk als orthopedagoog en ben moeder van twee zoons. Drie dagen in de week werk ik voor Youz in Zaandam. Daarnaast werk ik enkele uren als ZZP'er, waarbij ik samen met de praktijk van Mariska werk. Vanwege mijn volle agenda behandel ik zelf niet veel kinderen en ouders, maar denk ik vooral mee met mijn collega's vanuit mijn expertise als orthopedagoog. Mijn volle agenda wordt vooral veroorzaakt vanwege mijn opleidingstraject tot orthopedagoog-generalist. Ik hoop volgend jaar in zomer hiermee klaar te zijn, dus voorlopig ben ik hier nog wel mee bezig. 

Website: Pedagogische Praktijk Zaanstad – drs. Jolanda Krijt-Vis (pp-z.nl) emailadres: info@pp-z.nl, beveiligde email: jolanda.krijt@mariskakrab.zorgring.nl, tel. 06-46597347, AGB:, KvK: SKJ:

Mijn naam is: Moïsha Sijo, ik werk als Individueel kindbegeleider. Ik heb mijn MBO pedagogisch werker/ jeugdzorg diploma op zak en volg momenteel het tweede leerjaar van de studie pedagogiek op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast ben ik sinds september ook als stagiaire aan de slag bij de praktijk van Mariska Krab.

Mijn naam is: Roshni Madarie, ik werk nu sinds een jaar bij Mariska Krab als administratief medewerker en ben moeder van een zoontje. Voorheen ben ik werkzaam geweest bij Parnassia Groep en dus zeker geen onbekende in dit vakgebied!

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op

Klik hier